Скапа VS евтина шминка, ја гледате разликата? (видео)

Сем Чепмен е популарна мејкап уметничка која со една единствена фотографија успеа да крене голема прашина на социјалните мрежи.

Таа споделила фотографија и побарала од нејзините следбеници да погодат каква шминка користела.

Имено, едната половина од лицето на фотографијата била нашминкана со поевтини производи, додека за другата половина користела скапа шминка од познати марки.

Да бидеме попрецизни, требало да се погоди која страна од лицето е нашминкана со производи кои чинеле 58 фунти, а која со производи чија вредност била 287 фунти.
Коментари

коментари