Сладолед во корнет за Иван и пристоен живот ве молам …

Неодамна на телевизија и на социјалните медиуми го видовме малиот Иван чија приказна на сите ни го скрши срцето, но оваа девојка одлучи да превземе нешто и со помош на сите хумани луѓе во државата да ја промени лошата состојба на Иван. Сладолед во корнет за Иван и пристоен живот ве молам – со Симона Николоска, слушнете како помина хуманитарната акција:
Коментари

коментари