Славни црвенокоси кои ќе ве инспирираат за вашата нова фризура

Црвената нијанса кај фризурите веќе е долгогодишен хит, а познатите дами се повеќе се одлучуваат да станат црвенокоси. Према модните гуруа, секоја жена во животот барем еднаш треба да стане црвенокоса, па не воопшто чудно што тие се сметаат за најголеми заводнички.

Доколку планирате да направите промена на вашиот имиџ оваа сезона а сеуште не сте одлучиле што ќе биде тоа, ви ги споделуваме најпознатите дами кои гордо ја носат бојата на огнот..
Коментари

коментари