Смешни бебиња кои се лизгаат по скали и уживаат во тоа (ВИДЕО)

Можеби не е најбезбедно, но овие бебиња уживаат да се лизгаат по скали. 

Се чини дека сите уживаат во оваа „активност“ па оваа компилација од смешни бебиња кои се забавуваат лизгајќи се по скалите, сигурно ќе ве насмее.

https://www.youtube.com/watch?v=IxHYHtnNsik
Коментари

коментари