Совети за правилно нанесување и блендирање на пудра

Ова е за сите оние девојки кои уживаат во нанесувањето шминка и испробување на нови техники.

Нема ништо лошо во тоа да се учи нешто ново секој ден, но не постои нешто полошо од нееднакво нанесување на пудра. Погледнете за да не ги повторувате одредеи почетнички грешки по втор пат.
Коментари

коментари