Совршена спојка на хоби и хуманост во едно (ВИДЕО)

Овој човек на успешен начин ги комбинира овие две работи кои не толку често одат заедно во комбинација: хоби и хуманост. Поконкретно, се работи за младото момче кое обожава да нурка и да истражува во најголемите длабочини.

Неверојатни работи се кријат таму-изгубени телефони, накит-па дури и оружје, кое секако подоцна е пријавено во полиција. Навистина е за пример. Понекогаш треба толку малку да направите за да усреќите некого.
Коментари

коментари