Спасените кучиња секогаш се најсреќни

Откако многу кучиња се спасени, тие веднаш покажуваат колку се среќни и благодарни, затоа што баш на нив сте им помогнале.

Погледнете го видеото од овие прекрасни, среќни, спасени кучиња. Сигурни сме дека ќе се сетите дека и кај нас има многу напуштни животни кои чекаат да бидат спасени и вдомени.

Можеби ваш вие ќе бидете личноста која ќе и помогне на некоја напуштена душа и ќе ја направи среќна. Верувајте во нив, како што тие веруваат во нас.

 
Коментари

коментари