СПОДЕЛУВАЈТЕ: Поради минусните температури кафе бар во Скопје дава можност за преноќевање  на животинчиња на кои им е потребно!

Секоја чест за Берлин бар кој се наоѓа во близина на железничката станица во Скопје. Поради минуснисте температури тие на својот Фејсбук профил објавија дека овозможуваат ноќевање и оброк на животинчињата кои им е потребно.

СПОДЕЛУВАЈТЕ!
Поради минусните температури Берлин бар ве замолува доколку видите или знаете за животинче на кое му треба место да се стопли, да преноќи и да добие оброк да ни се обратите во порака за да може да го земеме кај нас, или слободно донесете го. Ќе бидеме среќни да помогнеме. ?
Коментари

коментари