Чек дис аут
Search


Видео: Како да препознаете спонзоруша во Дубаи?

Виталиј се прослави со најразлични видеа на YouTube, некои од нив се навистина креативни, а некои се и помалку бизарни. Во новото видео на шеговит начин „разоткрива“ како да препознаете спонзоруша во Дубаи. Овој пат тој не заведува со скап и луксузен автомобил, како претходно, туку со камила.

Според објаснувањето во видеото, тој безуспешно се обидел неколкупати да го привлече вниманието на девојките со камилата, за на крај да му успее со една од нив.
Коментари

коментари