Чек дис аут
Search


#СреќаНаДенот: Кога куче ќе посвои маче

Слатко видео од моментите на запознавање на кучето и тогаш повреденото маче, нивните први моменти заедно и нивното зближување. 

Видео кое топи срца, од нивните заедични игри и авантури, нивните прошетки и нивната љубов.
Коментари

коментари