Среќата е спакувана во мали нешта: Еве што му го разубави денот на овој уличен музичар

Jass Pangkor е талентиран музичар кој заработува со пеење на улица. Еден ден бил разочаран бидејќи немало многу луѓе кои го слушале како пее, заради што сакал да се спакува и да си замине. Работите се смениле кога се појавиле четири мали мачиња, кои внимателно го слушаат неговото пеење. Како да ја почуствувале неговата тага и разочараност, па внимателно ја ислушале целата песна и му го направиле денот поубав.

 
Коментари

коментари