Ставил 2 натпревари од НБА да завршат нерешено и добил 20.827 денари

Нашиот пријател Али ставил на еден тикет 2 кошаркарски натпревари од НБА да завршат нерешено, додал уште 2 други типови и со уплата од 40 денари добил 20.827 денари.

Погледнете го тикетот …

s2

Почитувани, во иднина кога ќе имате добитен тикет, или некој интересен тикет, можете да ни го испратите на info@srekja.mk.

Доколку сакате да нарачате маица со Вашиот омилен тим тоа можете да го направите преку нашата Среќна онлајн продавница
Коментари

коментари