Видео: Погледнете што се случува со штикли на замрзната улица

Сакате да бидете модерни, епа еве уште една лекција зошто треба да одморите од штикли кога има снег :)

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=cAmkhrUDPE8[/tube]
Коментари

коментари