ТАА ИСЕЧЕ СТАР ЧОРАП, А ОНА ШТО ГО НАПРАВИ ЌЕ ВЕ ВООДУШЕВИ!

Направете го тоа сами” проектите стануваат се повеќе популарни и луѓето се постојано во потрага по нови начини да ги прават старите работи на нови.

Овој проект е убав во секој поглед – Освен другата намена на старите работи, можете да направите едноставен и оригинален подарок.

Се што ви треба е стар чорап, малку платно и малку креативност.

Оваа идеја ќе ги воодушеви вашите деца.
Коментари

коментари