Таг:, , , , , , , , , ,

Вратете го сјајот на кожата без хируршки интервенции

Негата и грижата за кожата и косата се приоритети во задржувањето на свежината и убавината...

BABOR – Уметноста на прецизната нега на кожата

Се започна во 1956 година со црна роза – симбол на бесконечна убавина. Оттогаш, како пионер...