Таг:, ,

Дали среќата се гледа или само се чувствува?!

Велат среќата ја прават мали нешта… а ние на тоа ќе додадаеме мали нешта од големи срца....

Ова е најубавата дефиниција за среќата

Што претставува среќата? Дали среќата е чувство? Дали среќа е кога сме опркужени со нашите...