Чек дис аут
Search


Таг:, , , , , , ,

Среќа на денот: Revija bar & food вработува лице со Даунов синдром

Во општество каде што секојдневно сме сведоци на предрасуди од секаков вид, дискриминации и...

Децата со Даунов синдром дел од Европската недела на спортот: Во спортот има подеднакво место за сите! (ФОТО)

Во спортот и спортските активности има место за сите оние кои имаат желба да спортуваат и да...

Хумористични транспаренти на геј парадите низ светот кои ќе ги насмеат дури и хомофобите

Јуни е месец во кој насекаде низ светот се одржуваат фестивали и маршови организирани од...

Дали доколку си поинаков не можеш да се избориш да бидеш еднаков?

Однесувајте се кон другите онака како што сакате тие да се однесуваат кон вас – оваа мисла...

Ема Вотсон со уште еден моќен говор за родовата еднаквост на Генералното собрание на ОН

Младата актерка Ема Вотсон, како амбасадор на добрата волја на Обединетите Нации, имаше уште...