Таг:,

Како се правеле глобусите во 1955 година? (ВИДЕО)

На повеќето од нас глобусите им асоцираат на часовите по географија или на здодевните...

Видео: Посета во единственото студио за рачно изработени глобуси

Иако дигитализацијата речиси ја уништи навиката државите низ светот да се пребаруваат на...