Таг:, , , , , , , , ,

Овие статуи секоја вечер точно во 19 часот се приближуваат, се прегрнуваат, па се раздвојуваат, а позади ова стои тажна приказна! (ФОТО)

Подвижната скулптура наречена „Али и Нино“ се наоѓа во местото Батуми во Грузија. Секоја...

Ова се најпопуларните кучиња за некои држави

Кучињата важат за најдобрите пријатели на луѓето. За многу луѓе, животот не е комплетен без...

Најстарото вино во светот се произведувало пред 8 000 години во Грузија

Откриено е дка насјтарото вино во светот се правело  во Грузија, во стари керамички садови...