Таг:, , , , , ,

Зимски љубовен хороскоп за 2018 година

Овен Подгответе се за еден од вашите најубави периоди: вклучувајќи ја и големата сексуална...

ПРОВЕРЕТЕ ГО ПОСЛЕДНИОТ ВИКЕНД ХОРОСКОП ЗА ОВАА 2017 ГОДИНА(30 – 31ДЕКЕМВРИ)

Овен  Неколку обврски нема да ви дозволат релаксирано да го започнете викендот, но затоа пак...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА ПОСЛЕДНИОТ ПЕТОК ВО 2017 ГОДИНА (29 ДЕКЕМВРИ)

Овен  Многу ќе се грижите за сигурноста на вашето работно место и задржувањето на...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА ПОСЛЕДНАТА СРЕДА ВО 2017 ГОДИНА (27 ДЕКЕМВРИ)

Овен  Не знаете како да го истакнете вашиот успех па постојано барате совети. Некои совети...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА ПОСЛЕДНИОТ ПОНЕДЕЛНИК ВО 2017 ГОДИНА (25 ДЕКЕМВРИ)

Овен  Ќе бидете полни со позитивна енергија и сакате да го правите она што навистина го...

ВИКЕНД ХОРОСКОП (23 – 24 ДЕКЕМВРИ, 2017)

Овен  Имате прилика да се смирите со некој кон не бил со вас фер или да воспоставите добра...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ПЕТОК (22 ДЕКЕМВРИ, 2017)

Овен  Многу ќе се грижите за сигурноста на вашето работно место и задржувањето на...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: СРЕДА (20 ДЕКЕМВРИ, 2017)

Овен  Со право се сомневате во некој пријател кој од неодамна се завртел кон интересите на...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ВТОРНИК (19 ДЕКЕМВРИ, 2017)

Овен  Ова е прилично напорен ден за оние кои не се во добри односи со членовите на...

ПРОВЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП (18 – 24 ДЕКЕМВРИ,2017)

Овен  Постојат неочекувани проблеми кои ви го нарушуваат секојдневниот ритам, но со...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ПОНЕДЕЛНИК (18 ДЕКЕМВРИ,2017)

Овен  Оние Овни кои се родители целосно ќе се посветат на своето семејство особено на...

СРЕЌЕН ВИКЕНД ХОРОСКОП (16 – 17 ДЕКЕМВРИ 2017)

Овен  Извршувањето на работните задачи ќе ви одземе поголем дел од викендот, а слободно...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ПЕТОК (15 ДЕКЕМВРИ, 2017)

Овен  Имате можност да е истакнете во работата со некој Лав или Стрелец кои се доминантни...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ВТОРНИК (12 ДЕКЕМВРИ, 2017)

Овен На работа и понатаму добро ќе ви оди. И не само добро, ќе ги зголемите контактите и...

ПРОВЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП (11 – 17 ДЕКЕМВРИ 2017)

Овен Разумот е на прво место. Практично размислувате, вредно работите, коректно се...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ПОНЕДЕЛНИК (11 ДЕКЕМВРИ, 2017)

Овен  Очекувате повик од некој кој живее во странство и веројатно ќе ви се јави, можно е да...

ВИКЕНД ХОРОСКОП (09 – 10 ДЕКЕМВРИ, 2017)

Овен  Ќе бидете нетрпеливи и склони да избрзувате. Сепак, колку и да копнеете работите да се...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ПЕТОК (08 ДЕКЕМВРИ, 2017)

Овен  Се`  уште не можете вашата концентрација да ја насочите кон една цел. Ќе бидете...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ЧЕТВРТОК (07 ДЕКЕМВРИ, 2017)

Овен Ќе ви се случуваат некои убави и пријатни настани во вашиот дом и блиската околина....

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: СРЕДА (06 ДЕКЕМВРИ, 2017)

Овен  Ќе си направите услуга на себеси доколку бидете позитивни цел ден, без оглед на тоа...