Таг:, , , , , ,

Повеќето жени носат погрешна долна облека. Дали сте и вие една од нив?

Важно е внимателно да го бирате долниот веш, за да избегнете инфекции, осип и иритација на...

Наплив на сексуално преносиви болести во Македонија

Во земјава се зголемува бројот на лица кои се заразени со сексуално преносливи инфекции,...

7 НЕШТА КОИ ВАШИОТ ГИНЕКОЛОГ НЕ БИ ГИ ОДОБРИЛ

Поголем дел од жените сакаат нивните гинеколози да бидат пристојни, да не ги осудуваат и да...

Цвеклo и јогурт за исфрлање на бактериите

Кај уринарните инфекции најважно е организмот да се „испере” со големи количини течности,...

6 правила за долната облека според кои треба да живее секоја жена

Девојки, време е да признаеме дека не зборуваме доволно за долната облека. Доказ? Дали...

Дали танга гаќичките се опасни за вашето здравје?

Голем дел од танга гаќичките се произведени од синтетички материјал, поради што здравјето...

ЗОШТО ВЕ ЧЕША ВАГИНАТА?

Навистина е фрустрирачки кога вагината ве чеша, а ова чешање може да биде предизвикано од...

Работи кои вагината не ги сака, а жените сепак секојдневно ги прават

Заборавете ги дијамантите, кучињата и ташните, вагината е всушност најдобрата пријателка на...

За 10 секунди бакнување се разменуваат 80 милиони бактерии

Бакнувањето помага на партнерите да споделат бактерии, што го зајакнува нивниот имунолошки...