Таг:, , , , ,

Најинспиративните цитати од Стивен Хокинг

Британскиот физичар, Стивен Хокинг, е најпознатиот научник на планетата и голема...

Одлични цитати од Оскар Вајлд

Оскар Вајлд е интелигентен, ексцентричен ирски писател, поет и драматург и еден од...

Никогаш не ја игнорирајте длабоката суштина на следниве мотивирачки цитати

Познато е дека позитивните мисли мотивираат и поттикнуваат позитивни дејства. Па така, за да...

Инспиративни реченици за жените по 35 година

На многу жени животот им се менува после 35-тата година. Тие не се повеќе девојки, кои се...

Пасивно- агресивни цитати кои ќе ве мотивираат да продолжите напред

Сите ние во животот се соочуваме со многу сурови моменти, поради кои многу често паѓаме во...

Што треба да знае секоја жена по 30-та година за да биде среќна?

“Не троши премногу пари на чевли: Мажите и онака не ги гледаат чевлите туку нозете”,...