Таг:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Најпознатите цитати од Сексот и градот по повод 20 годишнината од прикажување на серијата

Пред повеќе од 20 години Дарен Стар се подготвувал да одржи аудиција за карактерите на четири...

Интелигентна и талентирана, Ема Вотсон ќе ве инспирира со нејзините мисли

На сите ни е позната по улогата на најумната волшебничка во од Хари Потер, Хермиона, како и по...

„Мислам дека омразата е потрошена енергија и воопшто не е продуктивна“…Што е среќа според Хичкок?

„Разговор со Алфред Хичкок“ е насловот на интервјуото од 1964 година за канадската...

Луѓето со овие имиња ги чува Бог: Што значат најубавите македонски имиња?

Сите ја знаеме онаа изрека: „ Име е судбина“. Дали тоа е навистина така или во прашање обично...

Луѓето кои ги носат овие имиња – Бог ги чува! Името е судбина!

Сите ја знаеме старата изрека: “Името е судбина.” Дали е навистина така или е во прашање...

Името е судбина: Бог ги чува луѓето кои ги носат овие имиња

Сите ја знаеме старата изрека: “Името е судбина.” Дали е навистина така или е во прашање...

Мисла на денот: Што човек ти рекол…