Таг:,

Погледнете како изгледа „Јовано, Јованке“ во изведба на филхармонијата во Хамбург (видео)

Македонската песна „Јовано, Јованке“ беше свирена во филхармонијата во Хамбург, на...

Видео: Погледнете како Американец ја пее старата македонска песна „Јовано Јованке“

По неколку препеани српски песни кои достигнаа милионски прегледи на youtube, денес во дует со...

Јовано Јованке во изведба на Словенечкиот вокален оркестар Perpetuum Jazzile

Јовано Јованке во изведба на словенечкиот вокален оркестар Perpetuum Jazzile, кои со своите гласови...