Таг:, , , , , , ,

Ова е најдобриот цртан филм на сите времиња

Анимираниот филм „Кралот Лав“ за прв пат се појави во 1994 година. Тој заработи милјарда...

Песни од цртаните филмови кои ќе ве вратат во детството

Детството е најубавиот период од животот. Тоа е период во кој децата не се замараат за ништо,...

Цитати од цртани филмови кои не научија за животот и љубовта

Цртаните филмови oтсекогаш биле омилени и кај младата и кај старата генерација. Секој цртан...