Таг:, , , , ,

5 работи кои никогаш не треба да ги пребарувате на Гугл!

Можеби звучи безопасно, но некои дезинформации кои може да ги прочитате можат да го нарушат...

Холандските затвори се затвараат, бидејќи земјата станала многу безбедна

Во 2013 година 19 затвори во Холандија биле затворени бидејќи немало доволно осуденици кои...

Видео: Се обидел да ја ограби додека давала интервју!

Жена во Бразил за малку ќе била ограбена и тоа додека давала интервју за локална телевизија....