Таг:, ,

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ВТОРНИК (20 МАРТ, 2018)

Овен Во комуникацијата со другите ќе имате тенденција да се задржувате на деталите. Не...

ВИКЕНД ХОРОСКОП (17 – 18 МАРТ, 2018)

Овен Ве нервираат луѓето што постојано ви кажуваат дека секогаш може да сметате на нив, да се...

Кој клуч највеќе ве привлекува? Тоа открива многу за вас

Дали сте креативни и нежни, или силни, харизматични и иновативни, или можеби рационални и...

Омилениот парфем го открива вашиот карактер

Изборот на омилениот парфем може многу да открие за нашата личност. Цветен, ориентален,...

ПРОВЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП (12 – 18 МАРТ, 2018)

Овен На работното место ќе има сè повеќе случувања. Не само на тема работни задачи, туку ќе се...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ЧЕТВРТОК (01 МАРТ, 2018)

Овен Денешниот ден ќе ви донесе блиска средба со партнерот и не трудете се да го уништите тоа...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: СРЕДА (28 ФЕВРУАРИ, 2018)

Овен  Ова би можел да биде стресен ден, особено ако сте родени во април а имате големи...

ВИКЕНД ХОРОСКОП (24 – 25 ФЕВРУАРИ, 2018)

Ова е најдобриот подарок за 8-ми март Овен  Викендов ќе бидете прилично нервозни. Напнатоста...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ПЕТОК (23 ФЕВРУАРИ, 2018)

Ова е најдобриот подарок за 8-ми март Овен  Дозволете да ве понесе романтикатата и...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ЧЕТВРТОК (22 ФЕВРУАРИ, 2018)

Овен  Дозволете да ве понесе романтикатата и препуштете се на страстите. Подгответе му...

ПРОВЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП(19 ФЕВРУАРИ – 25 ФЕВРУАРИ 2018)

Овен Вашето позитивно расположение искористете го за пред Велигденско чистење на вашиот...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ПОНЕДЕЛНИК (19 ФЕВРУАРИ, 2018)

Овен  Ќе водите богат и интересен општествен живот. Излегувањата и посетувањето на...

ПРОВЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП (12 – 18 ФЕВРУАРИ, 2018)

Овен Ќе сакате да ги спроведете своите професионални намери, и при тоа не губите време и...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ПЕТОК (09 ФЕВРУАРИ, 2018)

Овен  Важно е да се концентрирате на своите приоритетни цели. Дополнителниот ентузијазам и...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ВТОРНИК (06 ФЕВРУАРИ, 2018)

Овен  Дружења и контакти со луѓе. Ова е ден на лесни и пријатни односи со вашите пријатели....

ПРОВЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ( 05 – 11 ФЕВРУАРИ, 2018)

Овен Сѐ уште постојат мали задачи кои морате да ги завршите. Во дел од нив, вие ќе ја...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ПОНЕДЕЛНИК (05 ФЕВРУАРИ, 2018)

Овен Вие имате многу вештини и различни способности. Во текот на денешниот ден би можело да...

ВИКЕНД ХОРОСКОП (03 – 04 ФЕВРУАРИ, 2018)

Овен Не се чувствувате најдобро. Иако се обидувате нормално да функционирате, тешко ви поаѓа...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ПЕТОК (02 ФЕВРУАРИ, 2018)

Овен  Во комуникацијата со другите ќе имате тенденција да се задржувате на деталите. Не...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ЧЕТВРТОК (01 ФЕВРУАРИ, 2018)

Овен  Во последниот период, љубовниот живот не ви оди од рака. Но, немојте да очајувате,...