Таг:, , ,

Најстарото вино во светот се произведувало пред 8 000 години во Грузија

Откриено е дка насјтарото вино во светот се правело  во Грузија, во стари керамички садови...

Пронајдена е тајна просторија во Големата пирамида во Гиза

Архиеолозите со помош на најновата ласеркса технологија открија дека во Големата Пирамида...