Таг:, , , , , , , , , , ,

Кога ќе се осмелат да ве прашаат зошто немате деца, одговорете им со овие 7 реченици на познатите дами!

Сметате дека постоењето на матката е доволна причина поради која секоја жена која ја има...

Решете го најкраткиот тест за интелигенција: Сѐ што треба е да одговорите на две прашања!

Интелигенцијата може да се измери со тестови за интелигенција т.е IQ тестови. Се верува дека...

Ги знаете ли одговорите на овие загатки?

Ако го изговориш моето име, ќе престанам да постојам. Што сум јас? Бела нива, црно семе, мудра...