Таг:, , , , , , ,

Најголеми грешки кои ги правиме со фрижидерот, а не сме ни свесни

Повеќето луѓе по пазарувањето само ги ставаат намирниците во фрижидерот без размислување....

Што се случува во Скопје сити мол?

Интернетот, социјалните медиуми и културните промени донесоа поголеми предизвици и...