Таг:, , , , , , , , , , , , , ,

Нова платформа за недвосмислена и директна подршка на младите уметници

Интервју со Вон.проф. м-р  Загорка Поп-Антоска Андовска, драматург и драмски автор, која...

Македонскиот MyGreatRecipes ја лансира апликацијата на ProductHunt

MyGreatRecipes, апликација за готвење креирана од македонски девелопери, денес ќе биде промовирана...

Актуелен тренд: Чевли на платформа

Доколку не сте од оние девојки кои обожаваат потпетици но ја сакаат височината, тогаш овие...

Brainster.io – Колекција од +250 бесплатни алатки за поуспешна кариера!

Brainster.io е база од 250 онлајн алатки и ресурси од областа на стартапи, маркетинг, дизајн,...

Македонско а светско: Интервју со Нино од Letz.do , македонскиот стартап кој доби 100.000 евра

Letz e чет-бот или виртелен персонален асистент базиран на вештачка интелигенција чија цел е...

СТУДЕНТИ, НАТПРЕВАРУВАЈТЕ СЕ ЗА УНИКАТНО ИСКУСТВО, ВМРЕЖУВАЊЕ, СЕРТИФИКАТ И СЕКАКО НАГРАДА!

Солвео е платформа која преку натпревари, менторство и вмрежување ги поврзува студентите со...

Фејсбук повеќе заработува од мобилните реклами

Фејсбук полека, но сигурно, стана mobile first платформа за огласувачите. Над 80 отсто од парите кои...

Фејсбук претстави платформа за спортските фанови

Facebook ќе направи обид да ги задржи корисниците уште долго време во својата апликација преку...

„Waterscape“ – ново име за луксуз на вода

  Креирана за сите оние кои живеат или сакаат да поминуваат време покрај вода, „Waterscape“...