Таг:, , , , , , , , , , ,

Магични слики од природата и шумата насликани на дрво

Дрвото е платно за неа, таа е Ана, љубител на шумата, уметник, изработувач на накит и дипломец...

Каква промена: Еве како изгледа денес Алекс од третото продолжение на филмот „Сам дома“

После две многу успешни продолженија, главната улога му припаднала на друго симпатично...

Ставила парче платно преку перница. Кога ќе го видите крајниот резултат, ќе го направите истото!

Ставила парче платно преку перница. Кога ќе го видите крајниот резултат, ќе го направите...