Таг:, , , , , , , ,

Модата на мажите во седумдесетите години од минатиот век

Во седумдесетите, модата се базирала на индивидуалноста и можноста секој да се изрази преку...

Фотографии од 70-десетите: Кога домашно милениче ти е лав…

Ова се неверојатни и несекојдневни фотографии од седумдесетите каде е прикажан домот на...