Таг:, , , , , , , , , , ,

Пловен шатор во кој можете да спиете на вода

Можеби не можеме да одиме на вода, но сега можеме да спиеме на вода и тоа да не биде во брод. ...

Група тинејџерки создале соларен шатор за да им помогнат на бездомниците

Зголемениот број на бездомници во јужна Калифорнија ги натерало овие тинејџерки да...

Нашол две бебиња во ѓубре и ги однел дома, а потоа неговата сопруга видела нешто страшно

Неодамна човек по име Марк, сретнал две момчиња во Флорида. Биле валкани, само во пелени и...

Овој висечки шатор го прави кампувањето многу позабавно

…затоа што, кој навистина, сака да спие на земја? Ако сакате вистинско автентично искуство...

ВО МЕЃУВРЕМЕ ВО СКОПЈЕ: Се скарал со неговите дома, па решил да протестира во шатор пред зграда! (Фото)

Во Македонија стана тренд кога ќе дојде до некое недоразбирање помеѓу две страни, само...

Видео: Немате пумпа? Еве како најлесно да го надувате душекот!

Веќе нема да ви треба ни пумпа, само голема вреќа за ѓубре. [tube]https://www.youtube.com/watch?v=nRZ8lxQpPJc#t=59[/tube]

Поинакво кампување – шатори што лебдат

Сте посакувале ли некогаш да спиете на дрво? Кампувањето на земја да го замените со...