Таг:, , , ,

Иглички за коса – Тренд аксесоар кај фризурите

Ако игличките за коса некогаш служеа да ја држат фризурата и незабележително да ги сокријат...

15 трикови со шноли кои ќе ви го олеснат животот

1. За да успеете да соберете поголем прамен, свртете ја шнолата на обратната страна   2.Пред...