Таг:, , , , ,

Поради овие причини врската помеѓу мајките и синовите е многу важна

Иако многумина сметаат дека врската помеѓу синовите и мајките не треба да биде премногу...

Сам направил пат долг 8 километри за да го посетуваат синовите. (ВИДЕО)

Индија: Јаландар живее во село кое е оддалечено 10 километри од училиштето во кое учат...

Како татковците ги учеле нивните синови да ги почитуваат жените во минатото?

Во денешно време честопати се вели дека вистинските џентлмени „изумреле“. Жените се...

Како се “прават“ ќерки, а како синови?

Теоријата дека желбата на родителите влијае врз изборот на полот на детето е стара колку и...