Таг:, , , , , , , , , , , , , , ,

Кога ќе ги видите Жарко и Елисавета и вие ќе посакате да вежбате Crossfit

„Константна варијација на функционални движења извршени со висок интензитет“ – вака...

ПАТУВА НИЗ СВЕТОТ И КРЕВА ПРЕДМЕТИ СО СВОЈАТА ВАГИНА?!

Ким Анами е експерт за секс и врски, сурферка и дига тегови со својата вагина. Моментално...

Видео: Само за опасните вежбачи! (особено Кросфит)

Мора да признаеме, ова се опасни вежбачи, но имаат поголеми или помали промашувања… Болно...