Таг:, , , , , , , , , ,

Вратете го сјајот на кожата без хируршки интервенции

Негата и грижата за кожата и косата се приоритети во задржувањето на свежината и убавината...

Избришете го целулитот за 30 дена

За да го избришете целулитот и да се спремите за топлите денови не ви се потребни скапи...

На кои се начини можете да ги отстраните влакната од лицето ?

Влакната на лицето можат да бидат многу иритирачки,особено оние посилните и потемните. Еве...

Различно, но ефикасно. Како се негуваат жените низ светот.

Убавината претставува еден од најважните императиви на секоја современа жена. Здрав и...

Три домашни третмани за суви и испукани пети

Секоја од нас, барем еднаш во животот се соочила со проблемот испукани и суви пети. Овој...

Како може мразот да го разубави вашето лице?

Кој би помислил дека мразот служи за нешто повеќе од разладување? Како на пример дека е...