Таг:, , , , ,

Како ќе изгледаше небото доколку планетите беа на исто растојание како Месечината? (ВИДЕО)

Ако Меркур, Сатурн, Марс беа на исто растојание од Земјата како што е Месечината, небото ќе...

Магични слики од природата и шумата насликани на дрво

Дрвото е платно за неа, таа е Ана, љубител на шумата, уметник, изработувач на накит и дипломец...

Ова е првиот ноќен клуб “на универзумот”: Луѓето ќе танцуваат без гравитација

Група од 20 љубители на забавата ќе имаат чест да го посетат првиот “ноќен клуб” во...

Вечерва е посебна ноќ – знаете ли што носи Супермесечината?

Последниот месец од годината зазема посебно место во астрологијата, бидејќи носите...

Овие работи ги учевме на училиште, а воопшто не се точни

Не учеа дека рибите имаат меморија која трае три секунди, а биковите се разбеснуваат кога ќе...

Обрнете внимание: Со овие знаци универзумот ви покажува дека наскоро ќе добиете пари

Постојат одредени знаци преку кои универзумот ви покажува дека наскоро ќе добиете пари, а...

Во Мурманск започна поларната ноќ и 40 дена ќе нема Сонце

Природниот феномен на ткн поларна ноќ започнува во петокот во областа на Мурманск, на...

Мал гениј: 9-годишно дете запишало факултет: “Сакам да докажам дека Бог постои”

Вилијам Маилис не е обично дете. Тој оди на колеџ, сака да стане астрофизичар и има една цел...