Театар Комедија ги донира средствата собрани од продажба на билетите за вечерашната претстава

Средствата собрани од продажбата на билетите од последната претстава секој месец, Театар Комедија ја донира за хуманитарни цели, а акцијата продлжува и вечерва.

Вечерва во Театар Комедија се игра претставата „Мечка“ од Антон П. Чехов, а средствата ќе бидат донирани за лекување на скопјанка која што има оштетен вид. Претставата е во режија на Димче Николовски и играат актерите: Жарко Димоски, Жаклина Петровска и Илија Илиоски.

 

 

Извор: a1on.mk
Коментари

коментари