Тој ги зема ножиците и почна да сече! Toa што го направи ќе го посака секоја девојка …

Оваа Плејбој зајачица доби уникатна маица од мајсторот со ножици Ed Hardy.

Тој од едноставна маица, со помош на неговото орудие ножиците и неговата неверојатна техника, создаде нешто навистина интересно. Погледнете:
Коментари

коментари