Тој го прави тоа на девојките само со ножици … 

Адам Саакс е американски моден дизајнер кој создава неверојатни модни креации од најобични парчиња облека, а притоа користи само обични ножици. Тој за само неколку минути од обичното парче облека прави вистинско ремек-дело и тоа на телото на моделот. 

Овој моден дизајнер е навистина уникатен. Тој не користи ниту машина за шиење ниту пак игла и конец, сè што му е потребно се пар ножици и малку имагинација. Неговите креации се навистина неверојатни и изгледаат совршено на телото на моделот.

љ2

љ3

љ4

љ5

На фотографиите може да се забележи неговата професионалност и талент, а сигурно би посакале да облечете некое од неговите модни дизајни. Адам навистина ужива во својата работа, а креациите се доказ за неговата креативност и оригиналност.

љ6

љ7

љ8

љ9
Коментари

коментари