Тренд фризури од најпознатата стилистка во Холивуд

Доколку се прашувате кој е задолжен за прекрасните совршени и гламурозни фризури на познатите дами тогаш ние ви откриваме за кого се работи – Џен Аткин е името на најпознатата стилиста во светот на шоу бизнисот. Ви ги споделуваме моментално најпопуларните фризури кои таа ги создала и станаа едни од најпобаруваните во фризерските салони.
Коментари

коментари