Тренд нијанси на лакови за нокти за оваа есен

Познатиот бренд на лакови за нокти O.P.I ги претстави тренд нијансите за оваа сезона.

Новата Holiday колекција изобилува со многу нови тонови и формули на лаковите кои ќе ве инспирираат за безброј различни изгледи. Како најдоминантни се тоновите на црвена, темно виолетова и зелена а тука се и нежните розови нијанси кои ќе ја освојат секоја дама.

Одберете го вашиот есенски и зимски фаворит.
Коментари

коментари