Тренди бои на лакови и дизајни кои ќе сакате да ги пробате во 2018

Маникирот е еден од деталите кои го комплетира вашиот стил. 

Многу девојки го изразуваат својот стил преку разновидни бои и дизајни, а некои пак со самото не ставање на лак. Ова се тренди лакови и дизајни кои треба да ги пробате оваа година.
Коментари

коментари