Трендот продолжува: И Скарлет Јохансон се избричи

Трендот, кој модните експерти предвидуваа дека ќе му дојде крајот оваа нова година, сепак продолжува со „соголувањето“ на главите на познатите.

 

Последна која го продолжи овој тренд е Скарлет, која е очигледно секси и кул нова мама и за која постојат шпекулации дека тајно го кажала судбоносното да со нејзиниот избраник, францускиот новинар Ромаин Дауирак. Таа веќе кратката коса, ја однесе на ново ниво, со страничното кратење на косата.

Таа новата фризура ја дебатираше на саботното доделување на наградите  G’Day USA Gala and Australian Academy of Cinema and Television Arts International Awards за 2015 година и со новата фризура изгледа освежено, младо и моќно.
Коментари

коментари