Чек дис аут
Search


Три поинакви невестински маникири

Во сезона за свадби, зошто да не предложиме неколку нови маникири. Заборавете ги досадните пастелни или пак класичниот француски маникир, пробајте нешто ново.

1. Златен француски маникир – белата линија заменете ја со некоја тренди метална нијанса

Fade Resistant Nail Polish in Golden Riviera, Lancome
The Shield Topcoat, Tenoverten

 

2. Алтернатива на црвената – како на пример темно црвена или виолетова, без сјај.

Nail Lacquer in Viper, Tom Ford Gel Lab Set, Deborah Lippmann

Nail Lacquer in Viper, Tom Ford
Gel Lab Set, Deborah Lippmann

 

3. Кристали! Убава розева подлога и декоративни кристали за интересен дезен. Женствено и поинакво.

Vernis Gel Shine in Tra La La, Dior Crystal Gems, Red Carpet Manicure

Vernis Gel Shine in Tra La La, Dior
Crystal Gems, Red Carpet Manicure

 

 
Коментари

коментари