Црвените чизми го освоија модниот свет

Трендот кој е буквално насекаде и го освои модниот свет оваа сезона се црвените чизми.

Во комбинација со тексас, здолништа и фустани тој е новата класика кај обувките. Женствен, храбар и елегантен, секоја модерна дама мора да ги поседува во својата гардероба.
Коментари

коментари