ВИДЕО: Впечатливи шик фризури за празнични забави

Започнува празничната сезона, кога забавите се секојдневие, стајлинзите ротираат околу „wow-факторот“, а желбата за разубавување кулминира. Во екот на еуфоричните подготовки, сигурно ви е потребна мала помош околу изборот на идеална фризура за специјалните моменти кои долго се паметат.

Пронајдете инспирација за празнично стилизирање на вашата коса во видео водичите за шик и урбани фризури.

ЕЛЕГАНТНИ ФРИЗУРИ СО БЛЕСКАВ ДОДАТОК

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=01SFkhTUhRU[/tube]

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=Im_UaxTvOMM[/tube]

7 ЛЕСНИ ФРИЗУРИ ЗА СЕКОЈА ПРИГОДА

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=N6awL4dXZFw[/tube]

РИБИНА КОСКА + РОЗА

БРЗИ ШИК ФРИЗУРИ

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=lQUhhBk5LNw[/tube]

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=BXPdnRdNiao[/tube]

МИНИ БУШАВА ПУНЏА

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=Z_pH3Wr2wG4[/tube]

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=2Z5QGQRR9_o[/tube]

ЛАЖНИ ШИШКИ

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=XauW6Qcuc3U[/tube]

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=C1E8d4JYoZM[/tube]

БАЛОНЕСТО КОЊСКО ОПАВЧЕ

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=-KDhJ84OMwY[/tube]

РЕТРО БОБ ЗА ДОЛГОКОСИ

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=usN8c8XgKXM[/tube]

РОМАНТИЧЕН „ЦВЕТЕН ВЕНЕЦ“

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=tb8wGVCLjes[/tube]

НАДГРАДЕНО КОЊСКО ОПАВЧЕ

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=PoCOaA-LY1s[/tube]

ПЛЕТЕНКА „СИРЕНА“

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=h8BClpryDRA[/tube]

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=KIftUJf1Hwg[/tube]

ХАОТИЧНО ОПАВЧЕ

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=4Ia5pjrjqbQ[/tube]

ПРАЗНИЧНИ ФРИЗУРИ ЗА КРАТКА КОСА

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=l7W2rf8nrQs[/tube]

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=w7agTtE_Y3Q[/tube]

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=6Nh3OotIRPU[/tube]

ЛЕЖЕРНО И ПРИВЛЕЧНО

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=NsAwTbDEIoQ[/tube]

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=Z_6m7h7e2OY[/tube]

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=AG7WS5O-ydQ[/tube]

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=sluIG-HtkP4[/tube]

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=fJISISnkYi4[/tube]

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=HdJcLgg3ReU[/tube]

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=0PH2m1J8jzg[/tube]

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=So9yPoOxQOM[/tube]
Коментари

коментари