„Убавината е во позитивната мисла“, пораката која го освои Интернетот

Запознајте ја Лизи Ховел. Ова е неверојатната девојка за која што зборува Интернетот овие неколку дена. Нејзината инспиративна порака која гласи „Убавината е во позитивната мисла“ дефинитивно без сомнеж ги освои корисниците на повеќето социјални мрежи.

Лизи долги години е во секојдневна борба со церебрален пседотумор, што во медицината е познато како вишок течност околу мозокот. Доколку може да ја извршува одредена обврска како и секое здраво дете, тогаш што ја спречува да го стори истото? Ова е мотото на оваа млада девојка кое со сигурност ќе ви го разубави денот.

https://www.youtube.com/watch?v=2miyBRgTfJ8
Коментари

коментари